Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

dinsdag 25 juni 2013

De schutting staat

Hiep Hoera, de schutting staat.
Het heeft wat moeite gekost, maar hij is er dan eindelijk.
Nadat we met jullie steun het geld bij elkaar hebben gekregen voor een schutting om de nieuwe kattentuin dachten we dat al in het voorjaar voor elkaar te hebben. Helaas. We hadden een leverancier gevonden die het zou gaan doen, maar elke keer smoesjes had en maar niet leverde. Dat waren we na 4 maal afzeggen zat en zijn op zoek gegaan naar een andere. Die hebben we gevonden, SBN-bouw uit Geldrop. En meteen hadden we hier een goed gevoel bij en niet ten onrechte. Stipt volgens afspraak stonden ze om 7.30 uur voor de deur, met alle materialen bij zich, niets vergeten.
Wat fijn een leverancier die zich aan de afspraken houdt.
De mannen gingen meteen aan de slag en we hebben hem dan nu. Een schutting


Het begin vanmorgen, plaatsen van de palen. Een secuur werkje


Nadat palen goed staan kunnen de platen erin.

Schutting helemaal dicht

Met een verse poort.

En dit was dan het eerste deel van de nieuwe kattentuin. Zoals jullie kunnen zien op de foto's staat er nogal een berg onkruid in, dat moet nu allemaal weg. Dat is nu het eerst volgende karwei. Onkruid verwijderen, dan komt keien en stronken verwijderen, waarna egaliseren en  straten.
Jullie zien er is nog veel te doen, maar wat zijn we blij met deze eerste stap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten