Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

vrijdag 25 oktober 2013

Nominatie "IJmonder van het Jaar" !

Jawel, onze zeer verrastte Marya is door vrijwilligers Irma en Lida genomineerd voor de titel:

IJmonder van het Jaar

Dit is een verkiezing van de IJmuider Courant (Noord Hollands Dagblad enz.) waar mensen die iets bijzonders doen voor de IJmondse samenleving in het zonnetje gezet worden. Het afgelopen jaar is dat Fred Dictus geweest die veel vrijwilligers werk doet o.a. voor de reddingsbrigade.
Irma en Lida zijn twee van onze vrijwilligers die Marya hiervoor hebben genomineerd, maar worden uiteraard gesteund door ons allemaal met dit leuke initiatief.
Echter, nu moet Marya nog wel gekozen worden. Eerst zijn er de voorrondes en daar hebben we jullie steun nodig. De IJmuider Courant publiceert later een lijst met genomineerden en waarom ze genomineerd zijn, de lezers kiezen daaruit de zes beste en die "strijden" op een gala-avond voor de eretitel. 
We hopen dus dat jullie en ook jullie vrienden, bekenden en familieleden enzovoort stemmen op Marya.
Zegt het voort!

Hieronder nog een linkje naar de site van de IJmuider Courant voor het betreffende internet-artikel. Die in de gedrukte krant ( van donderdag 24 oktober) is wel uitgebreider en met foto, maar dit geeft een goede indruk;

Marya genomineerd voor: "IJmonder van het Jaar"

Hoop dat jullie allemaal stemmen op Marya!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten