Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

donderdag 6 juli 2017

Eindstand 50% Zomeractie ....

Nu onze nieuwsbrief Kattenbabbels nummer 16 bij alle donateurs en belangstellenden afgeleverd is (bij degene waar wij de adressen van hebben), kunnen we de 50% Zomeractie afsluiten. De eindstand is bekend en in totaal hebben we 3460 euro op onze rekening bijgeschreven gekregen. Dat is inclusief de 50%. En zelfs nu druppelen er nog bedragen binnen. Geen probleem. Want zoals onze sponsors ons geruststelden: "Die worden gewoon nog met de helft verhoogd zolang er maar bij staat dat het om de 50% actie, of de Zomeractie gaat! Wij vinden het veel te leuk dat mensen wat extra's geven op deze manier en ondersteunen dat graag!"


Lieve donateurs, op de 50% acties wordt zó ontzettend gul en spontaan gereageerd. Er staan vaak hele lieve opmerkingen en bijzondere complimenten bij de overschrijvingen geschreven. Dat maakt de giften extra leuk! 
We willen jullie allen uiteraard weer uit het diepst van ons hart danken, en bij deze duidelijk maken dat we ontzettend trots zijn op zo'n trouwe achterban! Echt geweldig!!!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten