Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

woensdag 27 september 2017

Fijne dierenwinkels, lieve mensen ...

Deze week kregen we wederom een telefoontje van vrienden Sander & Yvon, die het lijntje zijn tussen dierenwinkel Pets Place in IJmuiden en ons. Of we even langs wilden komen met een lege auto... Je raad het al; die ging vol weg! Een krabpaaltje rijker en met heel veel heerlijke Royal Canin brokjes kwamen we thuis. De heer Bormann van Pets Place; bedankt!

Zakken vol Royal Caninbrokjes: Wat zijn de katten dol op deze verwennerij!

Ook onze eigen vaste dierenwinkelier Meijer in Beverwijk melde dat hij nog wat spullen had staan die wat waterschade hadden geleden door lekkage in hun opslag. De krabtonnen en kruiptunnel waren nauwelijks aangetast maar daardoor evengoed niet verkoopbaar meer. We waren de koning te rijk met de drie geweldig leuke krabtonnen die allemaal direct in gebruik zijn genomen. Gaaf!

Krabpalen hebben doorgaans niet zo'n heel lang leven bij ons. We zijn dan ook erg blij met nieuwe exemplaren!

Ook tuincentrum Welkoop gaf een kleine geste mee toen we daar deze week waren om de inzamelactie aanstaande zaterdag te bespreken. Ook hier gingen we met armen vol weg; een paar dozen Felix natvoer en wat snacks. Onze katten keken steeds vrolijker!!


Als laatste een Dank-je-wel aan de familie Galjaard uit Haarlem. Deze lieve mensen steunen ons al zolang ik mij herinneren kan. Lang dus... Ook vandaag belde mevrouw Galjaard op om te vragen of ze weer wat langs kon brengen voor de kids. En daar zeggen wij natuurlijk geen 'nee' tegen. Bedankt lieverds!

En als laatste kregen we bericht van Dierendonatie.nl dat het geld voor de twee Kalax-kast schuilhuisjes door de donateurs bijéén gesprokkeld was. Ze zijn besteld en we verwachten de schuilhuisjes binnenkort. Wat is dit project weer snel behaald. Bedankt gulle gevers!

Voor in onze nieuwe archiefkast annex buro: twee schuilhuisjes voor het schuwere kantoorpersoneel (op vier poten)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten