Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

dinsdag 27 november 2018

Geslaagde rommelmarkt

Onze eerste rommelmarkt was achteraf gezien toch nog redelijk succesvol. Na een lange dag die al om 8 uur begon (opbouwen), konden we moe maar tevreden om 15 uur weer naar huis. De bedoeling was om ruimte te creëren in onze opslag die begon uit te puilen. Dit is deels gelukt; met name de verkoop van de kleding ging erg goed. Voor de knutselspulletjes was minder belangstelling, wat we niet hadden verwacht. Deze gloednieuwe en mooie spullen gaan we een volgende keer proberen te verkopen op een gespecialiseerde markt of braderie.


Danielle, Marya, Charlotte en Bianca op de foto kregen hulp van Shelly en Freek. In de opvang zorgden Manon en Irma voor de poezels en Annie en Alie regelden de voerronde in de haven. Een gesmeerde samenwerking!

Op het einde van deze dag kregen we van andere standhouders hun overgebleven kleding. Marya en Daantje hebben dit direct gesorteerd voor de volgende keer!

Aan het eind van de dag zaten we er ook wel beetje doorheen. Vanaf 8 uur zijn we bezig geweest en ook Charlotte was blij dat de klok 15 uur sloeg en de boel ingepakt kon worden....

Uiteindelijk was de totale opbrengst iets meer dan 200 euro waar dan nog wel de gereduceerde kraamhuur van af gaat. We hebben een leuke dag gehad, veel oude en nieuwe vrienden ontmoet en met de opbrengst kunnen we weer een kat castreren, chippen en vaccineren. Of een gebit laten opknappen, wat goed uitkomt want onze dove witte Pluis staat op de planning voor morgen. Zijn gebit was er zo slecht aan toe dat het opknappen daarvan in twee gedeeltes moet gebeuren. Zijn onderkaak was al gedaan, nu nog boven. Morgen is hij hopelijk weer helemaal het heertje!Onze Pluis is een opvallende verschijning en zijn karakter is minstens net zo indrukwekkend. Zodra je hem goed kent, is het een geweldige kater!Geen opmerkingen:

Een reactie posten