Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

donderdag 10 maart 2022

Woning gezocht

Maar nu niet voor één van onze katten, maar voor één van de vrijwilligers 😊

Degenen die ons al langer volgen weten dat vrijwilligster Lenneke bijna 2 jaar geleden naar België is verhuisd. Maar deze volgers hebben ongetwijfeld ook al gezien dat ze regelmatig even terug komt om in de opvang te helpen.
Doordat ze het (oa door de Corona) erg moeilijk heeft om in België te wennen heeft ze het besluit genomen om terug naar Nederland te komen. En met al onze trouwe volgers willen we een oproep voor haar plaatsen:

Lenneke is op zoek naar woonruimte in Heemskerk, Beverwijk, Velsen, IJmuiden, Velserbroek ed. Het kan een huisje of een appartement zijn. De maximale huur is €650,00 (onder voorwaarde dat ze zich kan inschrijven en huursubsidie kan krijgen). En zoals het jullie niet zal verbazen (ze is tenslotte één van onze vrijwilligers) heeft ze ook een kat die mee naar Nederland gaat.

Weten jullie iets? Stuur haar dan een mail: baarslenneke@gmail.com



Geen opmerkingen:

Een reactie posten