Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

vrijdag 24 januari 2014

Kerstactie daverend succes!

24 januari 2014, vrijdagavond;

De Kerstactie is nu al twee weken afgelopen maar we hebben nu pas tijd gehad om de totaalstand te berekenen. 
We zijn dolblij te kunnen melden dat er nu ruim 4000 euro op onze rekening is bijgeschreven! De actie was een daverend succes, en we hebben dan ook met veel plezier twee winnaars voor onze loterij getrokken. Dat zijn mevrouw Burgerjon uit Leiden en mevrouw Janssen - Verwey uit IJmuiden geworrden; met beide winnaressen wordt uiteraard binnenkort contact opgenomen.

We willen alle donateurs vanuit het diepst van ons hart bedanken; met alle gulle giften kunnen we weer zo veel goeds doen en is de zorg voor de zwervertjes voorlopig weer zeker!
Tevens is onze grootste hartenwens nu uitgekomen: we hebben er een nieuw binnenverblijf bij! 
De gloednieuwe blokhut is vijf bij vier meter groot en er wordt momenteel met man en macht gewerkt om hem goed in de verf te krijgen. Tevens moeten er nog wat bouwkundige aanpassingen worden verricht. We hopen over een maand klaar te zijn!
Op verzoek van onze klussers geen bezoek tot alles gereed is; we moeten namelijk in onze spaarzame vrije uurtjes een hoop werk doen en dan leidt het erg af als er bezoekers komen kijken... We houden jullie van de vorderingen op de hoogte via dit blog!

We willen nog een aantal mensen en organisaties persoonlijk bedanken; zonder hen was dit tweede binnenverblijf met alle diverse benodigdheden als verf, interieur, regengoten en bouwmaterialen, nooit tot stand gekomen!
Het nieuwe, broodnodige tweede binnenverblijf staat als een huis!

Bedankt meneer Carson uit Santpoort, familie de Klerk uit Haarlem (ook namens onze vrijwilligers die met Kerst weer allerlei lekkers kregen van Paul en mama De Klerk), mevr. Klomp uit Velsen-Noord, tweelingzusjes Boll en Simone uit Nieuw-Vennep voor een geweldig leuk verrassingspakket, dames Buding & Sprik uit IJmuiden die op het allerlaatste moment nog flink ingezameld hebben voor de Kerstactie, Sander & Yvonne uit IJmuiden voor een giga Kerstpakket voor de katten en voor onszelf, Björn & Gaby voor het regelen van kilo's Iamsbrokjes, Stichting Dierenlot en vooral ook Stichting Werelddier. En zeker niet te vergeten de twee sponsors die de 50% actie ook dit jaar weer mogelijk maakten, waaronder de familie Van Der Voort Van Zijp! En nogmaals alle lieve dierenvrienden die kleine en grote donaties hebben overgemaakt, vaak met spontane en hartverwarmende groeten en wensen erbij vermeld. We zijn jullie zó dankbaar!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten