Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

vrijdag 23 november 2018

Rommelmarkt 25 november

We zijn het al heel lang van plan maar uit tijdgebrek komt het er maar niet van: het organiseren van een grote rommelmarkt. Om de enorme hoeveelheid kleding en ingezamelde spulletjes te verkopen. Met de opbrengst hopen we een deel van de dierenartskosten te kunnen voldoen. Nu we ook zo vreselijk veel spullen hebben, wordt het echter ook noodzakelijk om daar iets mee te doen want de gehuurde opslag staat vol en de opvang puilt uit.Voor die grote eigen rommelmarkt hebben we nog steeds geen tijd maar om alvast wat ruimte te creëren staan we aanstaande zondag op een 'gewone'  rommelmarkt in sporthal Zeewijk! We hebben twee kramen gereserveerd. Op de een verkopen we knutsel- en poppenhuis spulletjes. Op de andere hebben we nieuwe en zo-goed-als nieuwe dameskleding. En dan gaat het vooral om winterkleding,  in alle maten. Tip: we verkopen ook heerlijke winterjassen voor spotprijzen!

Sporthal Zeewijk

Kom je zondag ook even snuffelen op deze ouderwetse rommelmarkt vol met allerlei tweedehands artikelen (geen handelaren!). De entree bedraagt 2 euro, en de kids mogen gratis mee. Parkeren kan volop. Sporthal Zeewijk, hoek Eenhoornstraat / Planetenweg IJmuiden op zondag 25 november aanstaande. Geopend van 9 uur tot 15 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten