Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

woensdag 10 februari 2021

Gouden mandjes!

Het is een komen en gaan van katjes. Afgelopen december hebben we een flink aantal moeilijk plaatsbare katten een Gouden Mandje kunnen geven. Uiteraard blijven we hen volgen en ontvangen we geregeld leuke verhalen en positieve berichten. 

Maar vooral de prachtige foto's zeggen meer dan genoeg. Deze katten zijn echt thuis!! Bij de foto's hebben we hun verhaal geplaatst.

Foto: Haarlemse Hanni zwierf lange tijd op straat waar ze door buurtbewoners werd gevoerd. Nu heeft de senioren eindelijk een echt huisje en een rustig leventje. In haar oude woonplaats Haarlem notabene!

Foto: Ook Bean (de zwarte witte) is dolgelukkig nu hij een (wat aparte) prachtige plek heeft gevonden. Als verwilderd kitten is hij in een loods gevangen en bij ons een succesvol socialisatietraject ingegaan.

Foto: De langharige Smook is zo welkom bij haar bazinnetje in Beverwijk die supertrots op haar is!

Foto: Het broertje van Bean, Berin zorgde voor commotie op zijn nieuwe adres waar hij in het systeemplafond verdween. Uiteindelijk, met de nodige tips, is het goed gekomen:
Het gaat helemaal super, hij gaat naast mij liggen op de bank en slaapt 's nachts op bed. Het is echt een knuffelbeertje, wil de hele tijd bij je zijn.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten