Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

zondag 2 oktober 2011

Stichting Zwerfkatten op open dag asiel IJmuiden

Vandaag, zondag 2 oktober zijn wij aanwezig op de open dag van het Kerbert asiel in IJmuiden. Deze open dag, en onze aanwezigheid is een traditie op de zondag rond wereld dierendag. Iets wat wij onze dieren eigenlijk toch elke dag wensen.
Vanaf ongeveer 12 uur hopen wij onze stand klaar te hebben en iedereen te verwelkomen. We hebben leuke spullen bij ons, hopelijk zit er iets leuks voor u of uw geliefde huisdier tussen. De opbrengst komt uiteraard geheel ten goede aan de dieren.
En dat geld kunnen we zo bijzonder goed gebruiken. Ook wij hebben te maken met economische tegenwind, stijgende kosten en minder inkomsten. Door het slechte weer vooral zaterdag op het havenfestival hebben we daar veel minder geld verdiend dan gehoopt. Wij zijn natuurlijk enorm blij met de mensen die het barre weer hebben getrotseerd en ons hebben bezocht. Daarvoor en voor uw aankopen en giften in de collecte bus onze hartelijke dank.











Onze stand op het havenfestival IJmuiden 2011, op dat moment nog droog, maar dat ging veranderen, helaas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten