Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

vrijdag 4 mei 2012

Een prachtige, onverwachte schenking.

Deze week zijn we blij verrast door een telefoontje van Angel Lohr uit IJmuiden. Deze 13 jarige jonge dame heeft met zelfgemaakte 3D kaarten op Koninginnedag geld verdiend waar ze ons mee wilde steunen en haar vraag was waar wij behoefte aan hadden. Nu hebben we op het ogenblik een enorme behoefte aan blikvoer en kwam Angel haar aanbod als een echt enorm geschenk.
Zij had zoveel geld verdiend dat de supermarkt waar ze het blikvoer wilde kopen deze hoeveelheid lang niet in voorraad had en dit moest bestellen. 475 blikken is een hele stapel.
Ook de IJmuider Courant vond Angel haar actie bijzonder en heeft een prachtig artikel met foto van haar gemaakt op de eerste IJmond pagina van de krant van donderdag 3 mei. Volgens onze katten volledig verdiend.
Al veel langer is Angel betrokken bij het welzijn van dieren en in het bijzonder die van katten, iets wat in het gezin een belangrijke plek inneemt. Haar ouders zijn dan ook terecht erg trots op haar. Zelfs haar zakgeld bewaart ze voor goede dieren doelen. In voorgaande jaren heeft oa het Kerbert asiel een donatie mogen ontvangen.
Zodra ze tijd heeft gaat Angel mee met een voerronde, zodat de katten haar persoonlijk kunnen bedanken en  ze kan zien hoe goed haar schenking terecht is gekomen.

Angel je bent een schat!
Angel, zittend op haar stapel blikvoer tijdens de overhandiging aan Marya


En met dit bericht willen we niet alleen Angel bedanken, maar ook alle andere mensen die ons helpen. We zijn dankbaar met iedere vorm van hulp groot en klein. Het is zeker in deze moeilijkere tijden echt enorm welkom.1 opmerking:

  1. Hé wat leuk dat ik dit tegenkom. Angel, mijn buurmeisje van zeven jaar geleden...En het verbaast met dus helemaal niets dat ze dit gedaan heeft. Ze weet niet beter dan dat, vooral katten, alles zijn in het leven. Leuk hoor!
    Wat een pracht doel.

    BeantwoordenVerwijderen