Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

zondag 22 december 2013

Winnaars!

Jawel we zijn winnaars. Eigenlijk zijn we dat elke dag als we alle dieren weer hebben verzorgd en te eten hebben kunnen geven en we om kunnen kijken naar allemaal tevreden spinnende beestjes.
En door de prijs die we gewonnen hebben in de DEKA-markt wensput-aktie kunnen we dat weer enige tijd volhouden. Door al jullie moeite en in het bijzonder die van Lida en Irma zijn we de winnaars van filiaal Zeewijkplein. 1000 euro!!!!
GEWELDIG 

En broodnodig, want er zijn heel erg veel mondjes te voeden, en niet alleen gewoon eten. Bijzonder voer, verzorging en medische kosten schieten elke keer weer gaten in ons budget. En dan proberen we ook nog de nieuwe kattentuin in te richten en te voorzien van een broodnodig verblijf/blokhut

Irma (rechts) en Marya (links) bij de uitreiking DEKA-markt wensput prijs (foto door Lida)

Een andere winst is dat Marya door de voorronde is gekomen bij de verkiezing van de:
IJmonder Van Het Jaar 2013

Dus nu op weg naar het gala, waar door een jury uit de 6 overgebleven kandidaten de enige echte IJmonder van het jaar wordt gekozen. Wie weet, duimen allemaal. 

En ik wil iedereens aandacht nog een keer vragen voor onze:

KERST actie

We houden wederom de welbekende 50% Kerstactie: Deze loopt van 13 december tot en met 5 januari en natuurlijk wordt iedere donatie die in deze periode op onze rekening wordt gestort, weer verhoogd met 50% door één van onze trouwe sponsors. Dus 20 euro wordt 30 euro en 100 euro is ineens 150 euro waard!
Net als vorig jaar wordt ook nu weer één uniek schilderij verloot onder onze Kerstdonateurs. Een bevriende kunstenares zet jouw eigen huisdier op papier!

Giro 4761 772    Maar Let op; ovv Kerstactie

Zie ook verhaal hieronder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten