Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

woensdag 28 mei 2014

Notaris komt ter hulp ...

april 2014

Al een poosje geleden bedacht ons bestuur dat onze statuten ontzettend verouderd waren (het boekwerk waarin staat beschreven hoe onze stichting werkt en wat onze doelstellingen zijn) en dat de beschrijvingen beslist niet meer volledig waren. Nu mag je zelf de statuten niet aanpassen; dat moet een notaris doen. Een kostbare zaak waaraan een flink prijskaartje van ettelijke honderden euries hangt.

Nu waren we een half jaar geleden op de Beursvloer IJmond. Deze avond werd in Beverwijk georganiseerd om goedwillende bedrijven en armlastige organisaties bijéén te krijgen en te zien of deze iets voor elkaar kunnen betekenen. Maar, met gesloten beurs. Een soort ruilhandel. Deze druk bezochte avond werd een groot succes. Vele bedrijven ontmoette nog meer vrijwilligers met uitéénlopende hulpvragen.

Ook wij hadden van te voren ons huiswerk gedaan en we wisten dat er een notaris zou rondlopen. Na enig zoeken onder het genot van heerlijke hapjes, botsten we uiteindelijk op notaris Ross van Notarishuis IJmond, uit IJmuiden. Na een korte uitleg nodigde hij ons uit om op een later tijdstip langs te komen, en dan alles zou in orde gemaakt worden. Op ons aanbod; een eigen afstandsadoptiekat werd vriendelijk lachend nee gezegd.

En het is in orde gemaakt! De statuten zijn aangepast en omvatten onze werkzaamheden weer volledig. We zijn dik tevreden en dolblij met de hulp van notarishuis IJmond! Bedankt!


Notaris Eric Ross, onze voorzitter Marya en de onvergetelijke Clementine ondertekenen de nieuwe statuten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten