Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

zaterdag 17 januari 2015

Gas storing in Velsen-Noord, maar niet bij onze opvang

Beste Vrienden en vriendinnen
We krijgen heel veel lieve en bezorgde telefoontjes en smsén met vragen of wij met de opvang last hebben van de grote gas-storing in Velsen-Noord.

NEE, GELUKKIG NIET!

Gelukkig hebben wij er tot nu geen last van. Op donderdag is het water er een paar uur af geweest, maar dat is dezelfde dag nog opgelost.  Van het gas hebben we geen last gehad
We moeten er niet aan denken met al dat schoonmaken.

We hebben van verschillende kanten aanbiedingen gehad voor extra kachels enzo. Dat is uiteraard heel erg lief, maar we hebben ze (nog) niet nodig. 

In de opvang hebben we de beschikking over twee erg mooie en volledig veilige moderne petroleum kachels. (bewaakt op: omvallen, geen open vuur bereikbaar voor de katten,  oververhittingsbewaking, CO, CO2 en O2, kortom veilig voor mens en dier)
Op dit moment kunnen we zelfs met een van deze kachels iemand anders in het dorp die wel getroffen is helpen. En dat geeft toch ook een warm gevoel niet waar?

Dank voor jullie bezorgdheid.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten