Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

woensdag 2 september 2015

Laatste Loodjes 2

Het gaat goed met de nieuwbouw. De oplevering aan Cato, hoofd van de opvang Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, komt met rasse schreden naderbij.

 Cato, onze moeder-overste en onbetwiste opperhoofd van de opvang.En toen waren er 4. Ja we hebben onze hoeveelheid milieuvriendelijke energie uitgebreid, met dank aan een gulle donateur. 


Rijkswaterstaat heeft net een conglomeraat bedrijven aangewezen voor de bouw van een nieuwe grote sluis bij IJmuiden. De Stichting Zwerfkatten heeft de tweede sluis meteen gebouwd. Deze tussen de oude en nieuwe kattentuin.


De entertainment, we moeten niet alleen Cato tevreden houden, maar ook Marya, daarom een verse radio/cd speler, gevoed met zonne-energie

 De bijbehorende waterdichte speakers


Buitenverlichting. LED dus energie zuinig en ook gevoed door zonnecelinstallatie.

Het gaat dus goed. Morgen hopen we de laatste hand te leggen aan de noodverlichting. We hebben tenslotte met onze zonne-energie een accu en kunnen we dit mooi gebruiken als elektra van de NUON(onze achterbuurman) wegvalt.
Tevens wordt er aan de betonvloer gewerkt en moet er nog worden opgeruimd, gereedschap, bouwafval en verdere rommel. Als ook dat gereed is maken we nog een extra ronde met kwast en rollers door de tent en kunnen we beginnen met inrichten. Cato en Marya zijn hiervoor plannen aan het smeden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten