Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

zondag 20 november 2016

Specseaver stemmen...

Elk jaar heeft Specseavers een aantal goede doelen geselecteerd die een percentage van de behaalde winst krijgen. Per Specseaverwinkel verschilt het Goede Doel. Wij hebben ons aangemeld bij Specseavers Beverwijk. Van eerdere organisaties weten we dat deze bijdrage heel leuk kan oplopen. Inkomsten die wij zonder meer goed kunnen gebruiken, vooral nu.
Maar zo ver is het nog niet; wij moeten gekozen worden door het publiek. Dat houdt dus in; stemmen!

Het leuke is dat je iedere 24 uur opnieuw je stem mag uitbrengen. Dus sla de bladwijzer op en klik hem iedere dag even aan om je stem uit te brengen op jouw favoriete Goede Doel. Uiteraard hopen we dat wij dat zijn!
Hierbij een link:
<iframe width="234" height="166" frameborder="0" style="overflow:hidden" allowtransparency="true" src="http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/beverwijk/stichting-zwerfkatten-havengebied-ijmuiden_38948/stemmen/" /></iframe>
Mocht die niet goed werken, kopieer dan onderstaande tekst en plak die in je browser;

http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/beverwijk/stichting-zwerfkatten-havengebied-ijmuiden_38948/

Na het stemmen ontvang je eenmalig een bevestigingsmailtje die je moet aanklikken. Daarna is dat niet meer nodig. Tevens kun je via deze link zien hoe de stand van zaken is. Stemmen kan nog tot 12 december aanstaande!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten