Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

zaterdag 10 juni 2017

Zomeractie verlengt ...

Normaal valt de 50% actie altijd samen met de uitgave van onze nieuwsbrief Kattenbabbels, zodat iedereen tijdig op de hoogte is. Dat was dit keer ook zo gepland. Maar het schrijven en opmaken van de nieuwsbrief wordt door onze duizendpoot Marya gedaan. En helaas heeft zij nog steeds ontzettend veel last van haar 'poten' die door een hardnekkige vorm van eczeem zijn aangetast. Heel langzaamaan beginnen de wonden te genezen en heeft ze diverse werkzaamheden weer opgepakt. Maar vooral het vele typwerk blijkt een enorm pijnlijke aangelegenheid. Je tikt immers met je vingertoppen op de toetsen. En het zijn vooral haar vingertoppen die open liggen!


Het heeft nauwelijks uitleg nodig dat typen met dit soort verwondingen aan je vingers, vrij pijnlijk is en dat niemand dat lange tijd vol houdt....


Ze is hard bezig met stukjes schrijven en de nieuwsbrief is in de maak. Naar verwachting komt hij volgende week uit. En omdat er tussen onze donateurs genoeg mensen zijn die geen Facebook gebruiken, of ons blog (kunnen) lezen, willen wij hen toch de gelegenheid geven om gebruik te kunnen maken van de 50% actie. Sommige wachten hier speciaal op! Vandaar dat onze lieve sponsors hebben besloten dat de actie nog even doorgaat, tot al onze donateurs op de hoogte zijn! Na uitkomst van de nieuwsbrief gaat de actie nog een weekje door. Speciaal voor de 'laatkomers'.

We willen onze sponsors daarvoor heel hartelijk bedanken, want we kunnen deze inkomsten zó goed gebruiken! De eindstand laat dus ook nog even op zich wachten, maar we kunnen alvast melden dat jullie ons wederom niet in de steek hebben gelaten!!
Hulp bij het tellen .... (foto 'Kat de Goede Hoop' uit Gent)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten