Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

donderdag 14 maart 2019

Opbrengst collecte

Wauw, wat zijn we trots op onze collectanten! Op 3 maart werden alle collectebussen ingeleverd en begon de enorme taak van het tellen. Uiteindelijk kwamen we op het prachtige bedrag van €2614,31 ! We begonnen de collecteweek met 21 lopers, waarvan er 3 door omstandigheden moesten afhaken. Dus uiteindelijk is dit waanzinnige bedrag door maar 18 mensen (dames!!!) opgehaald. Wat een prestatie! En wat komt het goed uit: een deel van onze dierenartskosten wordt vergoed door een vermogensfonds, maar lang niet alles. Inmiddels staat er al weer voor ruim 1500 euro aan rekeningen open bij de dierenarts en hoe fijn is het dat ook die weer gewoon betaald kunnen worden! Dat geeft rust en de zekerheid dat we onze patiëntjes direct medische hulp kunnen bieden. Alle collectanten en de gulle gevers in de gemeente Velsen daarom: Bedankt!!!

Vrijwilligers Irma en de herstellende Manon haalden samen het duizelingwekkende bedrag op van meer dan 500 euro! Daarvoor hebben ze wel iedere dag twee uur gelopen. En dat kan natuurlijk niet iedereen. Alle collectanten hebben zich ingezet voor ons, en dat waarderen we enorm!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten