Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

dinsdag 8 november 2011

Katai en Clemmie weer buiten

Na de nodige heefdbrekertjes en aankijken zijn gisteren Clemmie en Katai weer terug in hun eigen omgeving. Voor wie dit niet gevolgd heeft: Clemmie is een dame op leeftijd bij wie we na een oogbeschadiging dat oog hebben moeten laten verwijderen. Katai is een kater op wie er geschoten is en daardoor zijn rechter voorpoot moet missen.
We hebben hun gedrag uitgebreid bekeken en daaruit bleek toch duidelijk dat ze het vrije buiten leven met hun eigen vrienden erg misten. En dat bleek, toen we de kooi uit de auto en ze loslieten was er meteen een reactie. Eenmaal losgelaten liepen ze blij naar hun bekende plekje en werden ze meteen verwelkomt door de anderen. Katai's maatje die we al hele periode ondanks dat we naar hem uitkeken niet hadden gezien stond er nu ook zomaar weer. Leek wel of ie gebeld was:"we komen eraan".
Blij dat het weer zo gegaan is en dat onze analyse klopte, hier zijn ze op hun plek en gelukkig.
Wat wel blijft: door deze operaties is een groot gat in onze financien geslagen.
Hopelijk denkt u aan ons. Misschien een mooie kerstgedachte? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten