Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

dinsdag 31 januari 2012

Attentie voor openingstijden en bereikbaarheid

Voor iedereen: Attentie voor de openingstijden en bereikbaarheid van de stichting en vooral van Marya!
Zoals hier al vele malen op dit weblog vermeld is het erg druk met de zorg voor de dieren en met de papieren/ambtelijke afhandelingen om dit mogelijk te maken. Mede omdat de nood-opvang bij Marya aan huis is en zij ook degene is die de telefoon beantwoord, schiet het prive-leven er ernstig bij in.. De zorg van de dieren gaat van morgenvroeg door tot vaak midden in de nacht. Zeker met katten die bijzondere verzorging nodig hebben zoals suikerziekte die op exacte tijden medicatie en controle nodig hebben, net zoals bij mensen.  Alleen dit al geeft een zware belasting, maar als er dan ook nog regelmatig mensen s'morgens vroeg bellen en onaangekondigd voor de deur staan dan gaat dit mis. Ook wij en vooral Marya hebben onze rust en prive-leven nodig om dit werk te kunnen volhouden.

We hebben jullie medewerking hierbij dus nodig!

Niet onaangekondigd langskomen.
Niet bellen voor 10.00 uur s'morgens.
Niet bellen tussen 16.00 uur en 19.00 uur ivm verplicht rusten.
Niet vele malen achter elkaar bellen indien er niet opgenomen wordt, dan zijn we druk en kunnen niet opnemen. (nummer herkenning staat aan en we proberen echt terug te bellen)

Bij voorbaat dank.Geen opmerkingen:

Een reactie posten