Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

donderdag 2 februari 2012

Even tussendoor ivm Kerstactie ...

Begin februari 2012;

We hadden jullie veel eerder de uitkomst van de 50% Kerstactie willen vermelden, maar het wachten was onder andere op alle afschriften. En uiteindelijk bleken dat er heel veel te zijn, doordat we een record bedrag aan donaties hebben gekregen. Heel veel mensen hebben aan de zwervertjes gedacht en steun betuigd, maar dat betekent nu dus ook heel veel rekenwerk. En al deze lieve mensen krijgen een persoonlijk dank-je-wel toegstuurd (mits het adres op het afschrift staat of bij ons bekend is, en dat is helaas niet altijd zo). Tijdens het nakijken van de afschriften werken we meteen onze donateurslijst bij en schrijven we de bedankjes. Dit alles om ons dubbel werk te besparen. Maar ja, je snapt het waarschijnlijk wel; we hebben het, in dit geval gelukkig, wel over een paar uur werk! En, zoals je hieronder kunt lezen, hebben we die paar uur nu simpelweg niet vrij kunnen maken. De werkelijke uitslag houden jullie tegoed en is hopelijk een kwestie van een paar dagen. Voor degene die echt nieuwsgierig zijn; we zitten boven de 3000 euro!!!!

   Aan alle kanten blije en dankbare gezichten bij de uitslag van de Kerstactie!

1 opmerking:

  1. Lieve Marya,
    Bedankt voor uw hartelijke toewijding maar soms kan ik uw verhalen niet lezen zo hartverscheurend zijn zij maar helaas is het de realiteit vrees ik. Ik hoop dat geen kat met die kou buiten slaapt.
    De brokjes van de Aktie zwerfkatten IJmuiden van Technisch College Velsen staan klaar om opgehaald te worden !
    Met hartelijke groeten,
    Dominique Erdal

    BeantwoordenVerwijderen