Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

dinsdag 1 januari 2013

Nieuw begin, maar eerst nog ; BEDANKT!

1 januari 2013, nieuwjaarsdag;

Voor alle onze lezers, adoptie-baasjes, sponsors en andere belangstellenden:

Een heel goed nieuw jaar!!!


Ons eerste kitten uit 2012, IJzerhart, heet nu Junior en woont bij onze Daniëlle en haar kater Dirk.
Daan heeft er een demonisch genoegen in geschept om kater Dirk om te kleden als Kerstman (waarna ook hond Russel hetzelfde lot wachtte). Junior vetrouwt het niet en onderzoekt deze vreemde pias nauwkeurig ...
De meeste hebben inmiddels wel ons Kerstkaartje gehad, maar helaas, door een onverwachte en vooral flinke griepaanval van onze coördinator Marya, zijn meerdere kaarten veel later op de post gegaan dan gepland. En ook hebben wij niet van iedereen een adres, wat we heel jammer vinden. Deze Kerstkaartjes zijn voor ons namelijk een kleine blijk van grote waardering naar jullie toe, en met ongeveer 400 kaartjes te schrijven, kunnen we dat maar één keer per jaar doen! Al gaan we er stiekum ook wel een beetje van uit dat jullie wel weten hoe ontzettend blij en dankbaar wij zijn met jullie trouwe steun en hulp!!!

Een deel van de Kerstkaarten zijn dit jaar gemaakt door Natascha uit Haarlem. Een hele prestatie, vooral als je bedenkt dat zij leidt aan de ernstige spierziekte M.S. Deze ziekte tast ook je coördinatie aan, dus wij vinden het geweldig dat ze de moeite heeft genomen om tientallen kattenkoppen uit te knippen en daar vervolgens nog snorharen en ogen aan toe te voegen.... Ze zijn superleuk geworden, bedankt Tas!!!

Ook nog een dank-je-wel voor de familie De Klerk uit hetzelfde Haarlem. Net als de jaren hiervoor komen zij met Kerst altijd even langs met dozen vol lekkernijen. En niet voor de katten, maar voor onze vrijwilligers en medewerkers. En dat is ook wel eens leuk! Meiden; de hapjes komen er aan....

En een laatste dank-je-wel maar vooral ook een heel erg hartelijk welkom aan onze voervrijwilligers. We hebben maar liefst drie nieuwkomers; Lida, Vlasta en Debby. Gedrieën doen zij nu eens per week de voerronde, waardoor Marya meer tijd overhoudt voor de overvolle noodopvang en er minder druk op haar schouders ligt. Ze is dan ook heel blij met deze aanvulling van de stormtroepen!
Hadden Irma, moeder Ali én tante Annie al een deel van deze loodzware nachtelijke tochten van Marya overgenomen, na 10 jaar dagelijks voeren in de haven, was voor haar de koek immers een beetje op. Vooral omdat na de ronde ook nog een heel regiment aan zieke opvangkatten wachtten. De leiding over de havenkatten en het buitenwerk is nu zo'n beetje door vrijwilligster Irma overgenomen, en dat doet zij meer dan voortreffelijk....

En we kunnen het niet laten om toch een tipje van de sluier op te lichten waar het de 50%-actie betreft; hij loopt nog maar een paar dagen, maar doordat een aantal donateurs dus veel te laat de nieuwsbrief en informatie over de actie hebben ontvangen; er wordt een klein oogje toegeknepen als er op het laatste nippertje nog giften mochten binnenkomen ....
De actie loopt buiten verwachting goed en ons behaalde doel, de 2000 euro is inmiddels overschreden!

Binnenkort het eindsaldo én de winnaars van de twee schilderijen. Het schilderij van Annet is klaar. Het andere kunstwerkje wordt echter een zeer persoonlijke; de winnaar mag zelf een foto aanleveren met daarop een huisdier of andere geliefde, die dan zal worden nagetekend door Karin!
We houden jullie op de hoogte!!!

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 1. Beste Donateurs,...
  Super bedankt voor de gulle giften voor de zwerfkatten en wie weet bent u wel DE WINNAAR waar ik straks een mooi schilderij voor kan maken van uw geliefde huisdier!

  Ik hoop ook dat de winnaar dan een paar duidelijke foto's heeft ( liever te veel als te weinig) zodat ik het juiste karakter kan weergeven.

  Ik ben in aanraking gekomen met de Stichting door het overlijden van mijn kat Jagger en heb mogen zien wat een geweldig team van liefdevolle mensen er achter deze Stichting zitten met een zeer warm hart voor de zwerfkatten,... SUPER!!!!


  Indien u een inzicht wilt hebben naar mijn werk kunt u bovenaan, naast de afbeelding, op mijn naam klikken om wat gemaakte werkstukken van mij bekijken.
  vriendelijke groet,
  Karin wanninkhof

  BeantwoordenVerwijderen