Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

donderdag 11 april 2013

Telefoon

Beste dierenvrienden, we waren afgelopen week even zeer slecht bereikbaar. De telefoon was stuk en ook bij ons was de griep langsgekomen.  Die telefoon heeft door het zeer vele  zakelijke gebruik enorm te leiden en slijt veel harder als bij iemand privé daarom gaat ie bij ons meestal maar een jaar mee. En dan stoppen de knopjes en dus functies ermee.
Verder was er niets bijzonders aan de hand, dus geen paniek.
Intussen weer in het bezit van een verse telefoon en gaat het ietsje beter met de grieperigheid, daarom: We zijn weer bereikbaar, maar denk een beetje aan mijn gezondheid en graag alleen belangrijke telefoontjes. Het is allemaal heel gezellig en lief bedoeld, maar kost nu even te veel energie. En die energie heb ik nu nodig voor de dieren en om zelf verder op te knappen.
En als positief slot:  Het beloofd mooi weer te worden dit weekeinde. Doe er allemaal iets leuks mee en denk aan de dieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten