Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

maandag 7 oktober 2013

Een hele leuke (dag latere) dierendag


Bedankt mensen, voor alle extraatjes!
Zaterdag hebben we een hele leuke dierendag gehad. We weten het, zaterdag was het 5 oktober en dus een dag te laat, maar we hebben genoten. En met ons de zwerfkatten.
Het was hartverwarmend te zien hoeveel aandacht we kregen voor de dieren en in het bijzonder natuurlijk voor onze zwerfkatten. Niet alleen aandacht, maar ook ook allerlei kattenspullen. Vooral eten en kattengrit, maar ook speeltjes, anti-vlooien & anti-wormenmiddeltjes, dekentjes, mandjes en ook nog donaties. Te veel om op te noemen en we kunnen het allemaal zo goed gebruiken. Maar we konden nu ook aan mensen die ons nog niet kenden uitleggen wat we doen en waarom en ook dat is belangrijk.
En allemaal zo broodnodig. Het is elke keer weer puzzelen en schrapen in de schatkist (je kent m, de kist waar schat opstaat, maar verder leeg is) om het voor elkaar te krijgen. Alle ontvangen giften geven ons weer even wat ademruimte en continuïteit in de zorg voor de dieren.
Marya zal zelf nog een verhaal met foto hierover maken, het wachten is nog even op de foto's!

Allemaal: BEDANKT!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten