Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

dinsdag 28 januari 2014

Oproepje; reisje Duivendrecht?

28 januari 2014;

We kregen deze week een telefoontje van iemand uit Amsterdam-Duivendrecht; een mooie aanbieding betreffende kattenvoer. Of we interesse hadden en het konden ophalen? Interesse hebben we zeker, maar het ophalen zorgt voor enige logistieke problemen; we hebben er eigenlijk geen tijd voor.


Ineens bedachten we ons dat er tussen onze bloglezers misschien iemand zit die voor werk of andere redenen, regelmatig die kant op gaat? En wellicht het voer voor ons mee wil nemen vanuit Duivendrecht...?
Het gaat om ongeveer 10 treetjes blikvoer (een treetje is 12 blikken), en een paar losse blikjes. Dat zou in vrijwel iedere kofferbak moeten passen. Uiteraard kunnen we de lading wel ophalen in de regio Velsen, dus het hoeft niet persé bij ons afgeleverd te worden.

De chauffeur krijgt de reiskosten vergoed, en vanzelfsprekend de kosten voor het blikvoer. Het ophalen in Duivendrecht heeft wel enige haast; liefst binnen twee weken.
Is er iemand onder jullie die binnen deze periode richting Duivendrecht gaat en de spullen voor ons mee wil nemen op de terugweg? Bel ons dan svp!

Telefoon: 06 2050 4875 (van 10 tot 16 en van 20 tot 22 uur) 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten