Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

dinsdag 28 januari 2014

Bon voor korting castratie Zaandam

28 januari 2014;

Deze week kregen we een bon voor korting bij castratie. Omdat wij altijd naar onze vaste dierenarts gaan, kunnen we de bon zelf niet gebruiken. Maar misschien heeft één van jullie er wel iets aan? Geef dan even een belletje (bij voorkeur) of schrijf een mailtje!

Het gaat om 25% korting op castratie van een kater of poes, in te leveren bij de Ranzijn dierenarts te Zaandam. De bon is geldig gedurende de maand februari 2014.

Tevens hebben we nog een bon voor dezelfde dierenarts bij Ranzijn Zaandam, voor een korting van 25% op een behandeling in de trimsalon aldaar. Dit keer bedoelt voor de hond en geldig gedurende de maand maart 2014.

Uiteraard geven we deze bonnen gratis weg, dus heb jij interesse, bel of mail: 06 2050 4875 (let wel even op de openingstijden svp) of kattenbabbels@yahoo.com 

Een kat in bad; doorgaans geheel overbodig en ook niet zo'n succes. De enige katten die bij ons in bad gaan zijn onze Spynxen (naaktkatten) die deze extra verzorging wél echt nodig hebben.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten