Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

woensdag 29 januari 2014

Oproepje voorzien!

29-01-2014 woensdag:

Daags na het plaatsen van ons oproepje waarin we vroegen of iemand blikvoer voor onze zwervertjes kon ophalen in Duivendrecht, zijn we al voorzien! Hoe geweldig!!

Esther, notabane één van onze eigen vrijwilligers, belde vanochtend om half zeven (gaap) en vroeg kort en bondig om adres en telefoonnummer. Een paar uur later kregen we het bericht dat de 144 blikken Whiskas in IJmuiden klaarstonden.... Kosteloos! Van reiskostenvergoeding wilde ze niets weten, en het bedrag wat we voor het blikvoer moesten betalen kwam uit onze collectebus die op de toonbank staat bij fietsenwinkel 'T Mannetje in Haarlem (Spaarnwouderstraat 3). Even terzijde; mocht je daar ooit in de buurt zijn, dan raad ik je zeker aan om eens naar binnen te stappen. Eigenlijk alleen al voor het zien van deze zéér bijzondere collectebus. Leg wat kleingeld neer en moet je opletten wat er dan gebeurt! 

Onze dank aan Esther, maar ook aan Erika,een ex-vrijwilliger van de stichting. Ook zij nam, kort na Esthers telefoontje, contact op met ons en bood aan om kosteloos het voer op te halen. We zijn echt geroerd dat er wederom zo snel wordt gereageerd op ons oproepje en de bereidwilligheid om kosteloos wat extra's voor de zwervertjes te doen. Bedankt meiden!

Esther is één van onze nieuwe vrijwilligsters, die samen met Daniëlle & Edwina voor de groep zwervertjes bij de Orionwegflat zorgt. Uiteraard gaat ook een aantal blikken Whiskas naar hen toe! Op de foto zie je Lolita, Jimmy en Milo alvast de borden schoon maken ...
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten