Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

dinsdag 11 februari 2014

Rectificatie ....

11 februari 2014, dinsdag:

Onlangs kregen we een mailtje met het vriendelijke verzoek een rectificatie te plaatsen. Geheel terecht bleek al snel en wederom schamen wij ons diep!
Wat wil het geval; we schreven onlangs dat wij het nieuwe tweede binnenverblijf uit handen van Stichting Werelddier hadden ontvangen. Oei, pijnlijke vergissing….

Hier had moeten staan  Stichting Dierenhulp!

Het zijn de dierenvrienden van Stichting Dierenhulp die het mogelijk maakten dat onze katten straks uitstekend gehuisvest gaan worden. Een nieuwe blokhut die momenteel aangepast wordt om onze onplaatsbare katten van alle gemakken te voorzien.

Stichting Dierenhulp is een Nederlandse organisatie die met name het voorkomen van dierenleed tegen gaat door grootschalig te steriliseren en castreren. Een diervriendelijke aanpak direct bij de bron. Wij zijn hen meer dan dankbaar voor de schenking van deze blokhut! Meer weten over deze dierenvrienden? Bezoek de site: www.dierenhulp.nl  en mocht je in de gelegenheid zijn; help hen ook een handje?

Overigens willen we hier bij melden dat het geld voor de verdere aanpassingen (verf, regengoten, schuurtje, inrichting, verwarming, waterleiding, bestrating, verlichting, schutting etc.) komt uit de opbrengst van de Kerstactie, de hulp van Stichting Dierenlot, Stichting Dinamo en Manders Brada. Het bleek dat de kosten véél hoger lagen dan we hadden verwacht, maar eind goed al goed, en heel gestaag begint dit tweede binnen- en buitenverblijf zijn definitieve vorm te krijgen! We zijn er bere-trots op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten