Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

vrijdag 8 augustus 2014

Druk aan het werk

Ja, vrienden, het modem doet het weer, nou ja, het is een nieuwe. De oude was reddeloos verloren.

De werkzaamheden aan de nieuwe kattentuin/blokhut hebben even stilgelegen want onze technische dienst was door zijn rug gegaan. Maar door de uitstekende zorg van Fysiotherapie Zeeweg is die weer zodanig hersteld dat deze nu verder gaan.

Fysiotherapie Zeeweg met deel van het team
We hopen en gaan ons best doen om de blokhut zelf deze maand af te hebben en een flink eind opgeschoten met de bijbehorende tuin.
Gedaan is: grond geegaliseed en bestraat, een schutting en de blokhut staat, beide betaald met onze speciale 50% acties, voorzien van dakgoten geschonken door de firma NAG, we hebben een opslagschuur eraan vast gemaakt (die zeer goed dienst doet voor onze kleding inzameling), aanpassingen binnen in blokhut en de blokhut is van buiten enige malen geschilderd.
Op dit moment wordt de binnenkant geschilderd, daarna kan de elektra, materiaal beschikbaar gesteld door Dibruun, er definitief in. Hierna gaan we de tuin inrichten en volgen er meer berichten

Foto van enige tijd geleden, verse volgen

Marya probeert nu tussen de poets, verzorging en administratie door wat verse verhalen voor jullie te maken, want er is weer genoeg gebeurd met onze katjes.
Zodra die af zijn zullen we ze zo snel mogelijk hier plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten