Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

dinsdag 26 augustus 2014

Havenfestival; nu met twee kramen aanwezig!Zaterdag 30 Augustus Havenfestival IJmuiden

En uiteraard staan wij er weer met een kraam, met twee zelfs! Voor het eerst in ons bestaan gaan we naast de bekende kattenkado-artikelen en kattenspulletjes, nu ook kleding verkopen! De meeste mensen weten inmiddels dat we in samenwerking met St. Dierenlot en Sam's kledingactie tweedehands textiel inzamelen. Het merendeel van dit textiel gaat naar markten in Oost-Europa en Afrika waar het voor een zacht prijsje wordt verkocht. Wij krijgen voor deze ingezamelde kleding een kilo-prijs. Echter, er zit geregelt nog zulke mooie kleding tussen dat we dit zonde vinden en we bedachten een andere oplossing. Zelf verkopen dus!

Onze tweede kraam op het Havenfestival is daarom gevuld met uitsluitend nieuwe en zo-goed-als-nieuwe kleding. De prijzen variëren van 2,50 voor een shirt tot 25 euro voor een lederen rok of jas. Het gaat voornamelijk om dameskleding in de maten XS (34) tot en met XXL (48), in diverse stijlen. Maar er staan ook schoenen, tassen en sieraden. De kleding is schoon, heel, nagekeken en op geen enkele wijze herkenbaar als tweedehands. Daarnaast hebben we zelfs een leuk extraatje voor degene die meer dan 4 items kopen of meer dan 25 euro besteden.

Onze enthousiaste vrijwilligers proberen jullie zo goed mogelijk te helpen en te adviseren, maar uit ervaring weten we dat het soms ontzettend druk kan worden. Helaas kunnen we dan niet altijd even veel aandacht aan onze bezoekers besteden op de manier die we liefst zouden willen. Graag begrip hiervoor. Maar zoals jullie van ons gewend zijn: elke cent komt ten goede aan de dieren.
Dus kom allemaal even gedag zeggen...aanstaande zaterdag van 11 tot 17 uur, op de Trawlerkade in IJmuiden.

Gezellige drukte op Havenfestival; bootjes kijken, mensen kijken, lekkere hapjes en kunst in alle vormen
Onze lieve Joki (rechts) vermaakt zich altijd prima. Voor én achter de kraam!

OPROEPJE;

Om al onze kleding goed te kunnen presenteren hebben we nog een aantal kledingrekken nodig. We zijn dus op zoek naar eenvoudige rekken. Heb jij er één staan die we mogen lenen? We komen hem graag bij je ophalen en na het weekend weer bij je terugbrengen. Het gaat echt alleen nog om kledingrekken zoals onderstaand voorbeeld. Hangers en dergelijke hebben we voldoende.
Kun je helpen, bel of mail naar Marya:


Telefoon 06 20 50 48 75
Mail       kattenbabbels@yahoo.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten