Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

maandag 27 oktober 2014

Vrijwilliger gezocht ...

Voor onze voerplek op de Orionweg in IJmuiden, zoeken we nog een vrijwilliger voor één dag in de week. Heb jij donderdags nog tijd over en lijkt het je leuk om een kleine, vaste groep zwerfkatten te voeren? Neem dan even contact met ons op. Voor voer wordt gezorgd.
Het voeren gebeurd meestal tussen 17 en 20 uur 's avonds. Het gaat dus maar om één plek waar je langs hoeft.

Deze voerplek is naast een flat en ligt dus in een druk bewoond gebied. Er staan hier een tweetal schuilhokken voor de zwervertjes, waar dagelijks eten in wordt gezet. De aanwezige voerbakken neem je mee en was je thuis af voor de volgende keer. Ook let je goed op of de aanwezige zwerfkatten er goed en gezond uitzien en of ze bijvoorbeeld niet gewond zijn. Bij problemen is er altijd een coördinator bereikbaar (Daniëlle of Marya).

Interesse? Mail naar kattenbabbels@yahoo.com of bel 06 20 50 48 75 (van 10 tot 16 uur)
Soms is het best zwaar, om in weer en wind er op uit te moeten. Maar zodra je die dankbare koppies weer ziet is al het leed geleden.... Marya voert twee zwervertjes wat extra's lekkers; een echt gebakken visje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten