Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

donderdag 11 december 2014

KERSTACTIE WEER BEGONNEN!

Lieve, lieve mensen
Het is topdrukte momenteel. Heel veel zieke katten en nieuwe zwervertjes die gevangen moesten worden en nu intensieve zorg in de opvang krijgen. Het is zo druk dat we niet zijn toe gekomen tot het schrijven van al die mooie momenten die we ook beleven. Jullie houden het tegoed...

Echter, de 50% Kerstactie is weer begonnen. En daar we voor een groot gedeelte afhankelijk zijn van deze extra inkomsten, maken we nu alvast een tel vrij om dit bericht te schrijven. Jullie lezen er binnenkort meer over. Hier op het blog of in de nieuwsbrief die momenteel ook in de maak is en binnenkort op jullie deurmat ligt!

Het is inmiddels welbekend;
Tijdens de Kerstactie wordt iedere donatie verhoogd met 50%. Maak je nu dus 50 euro over, dan krijgen wij van een sponsor nog eens 25 euro extra! Dus twintig euro wordt 30, en 100 euro is ineens 150 euro. De actie is nu begonnen en loopt tot 5 januari aanstaande.

Ook dit keer wordt onder de donateurs een mooi schilderij van een eigen huisdier verloot; Onze lieve Karin staat al klaar met de penselen.
Binnen een paar dagen meer hierover, én nieuwe verhalen, want iedereen vraagt zich af hoe het nu bijvoorbeeld met Dokkie is, met Hadassa en al die andere onfortuinlijke zwervertjes die gelukkig op onze hulp konden rekenen. Mede dankzij jullie steun!


KERSTACTIE 
van 10 december tot 5 januari wordt je gift verhoogd met 50%, 
mits je bij je bijdrage 'Kerstactie' zet of '50%'

IBAN  NL85 INGB 000 4761 772
tnv St. Zwerfkatten (havengebied) IJmuiden


Namens alle poezels wederom DANK!


Dit aquarel is geschilderd door Ingrid Zalenberg. De poes is het 'aanloperdje' van de familie De Klerk. Zij waren één van de donateurs van de afgelopen zomeractie. Toen degene die we hadden uitgeloot had bedankt voor een schilderij uit ruimtegebrek, vroeg zij of we zelf niet iemand wisten die we hier blij mee konden maken. Meerdere namen schoten direct  omhoog; trouwe donateurs en vrienden die al jaren voor ons klaar staan. De families Galjaard, Van Reijendam, Klein, de zusjes uit het Oosten des Lands, ach...zo veel lieve en gulle mensen die we zo'n aquarel van harte gunnen. We hebben twaalf namen in de hoge hoed gedaan en Paul en Mama De Klerk waren dolblij dat hun naam op het getrokken loodje stond. Het heeft even geduurd maar de aquarel is afgelopen november aangekomen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten