Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

maandag 27 juli 2015

Zomeractie wederom succes ....

juli 2015

Het blijft iedere keer weer spannend, of het nu de Zomeractie of de Kerstacties betreft. De eerste week loopt altijd moeizaam en zakt de moed ons soms in de schoenen. Je hoort zoveel verhalen van andere organisaties; donateurs trekken zich terug en extra inkomsten zijn nauwelijks te vergaren. En hoewel ook wij het geenszins makkelijk hebben, mochten we altijd in onze handjes klappen wat betreft de trouw van onze achterban. 

En ook nu hebben jullie ons niet in de steek gelaten! Het heeft wat lang geduurd maar de uiteindelijke stand van de zomeractie is geworden; 3700 euro (op een paar euro na)
WAUW!

Inmiddels is er ook een winnaar getrokken onder alle donateurs die hebben meegedaan aan de Zomeractie, groot én klein. We hopen dat deze persoon snel reageert op de door ons verstuurde brief en Annet Verplanke een prachtig kunstwerk kan gaan afleveren. Foto's hiervan volgen uiteraard.

Lieve mensen, we zijn oprecht dankbaar voor alle steun, giften en donaties. We hebben daarmee de afgelopen maand grote stappen kunnen maken met het afbouwen van het tweede binnen- en buitenverblijf. Eind augustus gaat het dan ook eindelijk gebeuren; 
de feestelijke opening! ALLE DANK AAN JULLIE!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten