Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

donderdag 13 augustus 2015

Havenfestival 2015

aanstaand weekend 15 en 16 augustus 2015

Iets vroeger dan voorafgaande jaren gaat aanstaand weekend het Havenfestival weer van start. Dit jaar weer twee dagen in plaats van alleen de zaterdag. En natuurlijk zijn ook wij weer van de partij, want een Havenfestival zonder Zwerfkatten havengebied IJmuiden, dat kàn natuurlijk niet!

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen want twee van deze dagen zijn heel leuk om aan mee te werken, maar is zacht gezegd nogal inspannend! En net als vorig jaar staan we ook nu met twee kramen. Bij de ene kraam verkopen we traditiegetrouw allerlei leuke kattendingen voor baasjes én katten. Leuke kadootjes, sieraden en schoolspullen, maar ook handige kattenbenodigdheden. En dat alles voor prijzen van 1 tot 15 euro!

Op de andere kraam liggen allerlei soorten dameskleding. Tweedehands maar  van uitstekende kwaliteit en nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Deze kleding zamelen we het hele jaar door in. Het merendeel wordt opgekocht via Stichting Dierenlot waarvoor we een bescheiden vergoeding krijgen. Maar de mooiste stukken bewaren we voor jullie, en zijn dus alleen aanstaand weekend te koop.

We hebben dit keer zelfs een leuke aanbieding; Vrijwel alle kleding en schoeisel kost slechts 5 euro. Koop je voor 25 euro of meer, dan mag je gratis een zesde artikel uitkiezen! Zeker de moeite waard want er is voor alle smaken wel iets en ook alle maten zijn vertegenwoordigd! 
 
Havenfestival 2007, foto uit de oude doos...

Wij zijn vanaf 12 uur aanwezig tot een uur of vijf,op de Trawlerkade te IJmuiden.  Naast diverse kraampjes is er nog veel meer te doen; boottochtjes, demonstraties van duikers en reddingsbrigade, heel veel muziek, toneel en kunst, drankjes en hapjes. Kom dus gezellig langs! Voor meer info: www.havenfestivalijmuiden.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten