Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

donderdag 22 december 2016

Specsaver bericht....

Het is nu officieel: We hebben de Specsaver-stemronde gewonnen en zijn daarmee de winnaar van Specsaver Steunt, in Beverwijk! Dankzij jullie!!! Er is massaal gestemd, waarvoor onze dank. Uiteraard begint het nu pas echt, want vanaf januari 2017 tot 31 december 2017 krijgt iedere klant van Specsaver Beverwijk een muntje dat gedaan kan worden in één van de twee bussen op de winkelbalie. De ene bus is voor ons, de ander van het landelijke Goede Doel (dat bepaalt Specsaver zelf en is in iedere winkel dezelfde).

Aan het eind van het jaar wordt gekeken hoeveel muntjes er in de bus zitten en dat staat voor een bepaald bedrag.... Onze vrienden van Stichting Zwerfdier in Alkmaar waren twee jaar geleden de gelukkigen in hun stad, en ontvingen na een jaar maar liefst 2500 euro.

Dus hopen we dat degene die aan een nieuwe bril toe zijn, naar Specsavers gaat en dan aan ons denkt... (foto van internet)

We zijn er trots op dat jullie zo ontzettend enthousiast hebben gestemd. Inmiddels zijn we ook bij Specsavers Beverwijk langs gegaan om kennis te maken en hen te trakteren op een lekkere appeltaart. Wordt vervolgt....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten