Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

maandag 27 maart 2017

Collecte resultaat ...

Het is onvoorstelbaar wat een klein groepje mensen voor elkaar heeft gekregen; met tien man sterk (nou ja, eigenlijk allemaal vrouwen dus), zijn we gaan collecteren. Voor de eerste keer in ons bestaan, omdat we ons jubileum van 12,5 jaar onder de aandacht wilden brengen. En eerlijk gezegd verwachtte ik er zelf niet zo heel veel van. Maar ja, niet geschoten is altijd mis, toch...?

Tien dames zijn met een collectebus de straat opgegaan in IJmuiden, Velsen-Noord, Velserbroek en Driehuis. Natuurlijk hebben we niet alle straten kunnen 'pakken', maar sommige van ons hebben meer dan hun best gedaan en bleven vragen om nieuwe straten! Met name Daniëlle en Ellen hebben de benen onder hun lijf vandaan gelopen, maar de rest doet er zeker niet voor onder!

Want samen hebben zij het ongelofelijke bedrag van 1731 euro bij elkaar gecollecteerd!!! En het wordt nóg leuker want ook Stichting Dierenlot deed daar nog een schepje bovenop en doneert nog eens 625 euro extra!

Totaal verrast waren we door deze uitkomst. Iedereen die aan ons heeft gegeven (sommige doneerde via de giro), bedankt! We hebben leuke, lieve en grappige reacties gekregen en we waren blij met het feit dat veel mensen ons kennen en waarderen. En uiteraard een hartelijk dank aan St. Dierenlot en alle collecte-dames: Daniëlle, Ellen, Thea, Kitty, Annet, Heleen, Mina, Colinda, Anneke en Marianne (en reserve Marjolein). Volgend jaar weer?!

2 opmerkingen: