Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

zaterdag 15 juli 2017

Dierenwinkels bedankt...

We krijgen geregeld spulletjes aangeboden waar we superblij mee zijn. Dit gebeurt te vaak om altijd iedereen op het blog te bedanken, maar soms maken we toch even een uitzondering. Dit maal omdat deze drie winkeliers trouw aan ons denken als er iets te verdelen valt. Bedankt daarom!

Via onze vrienden uit IJmuiden, Sander & Yvonne, kregen we ontzettend veel natvoer van Discus Bormann, ook uit IJmuiden. De kids smullen van alle zakjes Whiskas en Rocus!

Ook Dierenspeciaalzaak Meijer uit Beverwijk belde ons op omdat ze van een klant medicatie hadden gekregen van haar overleden huisdier. Of Meijer een goede oplossing wist voor de bruikbare medicijnen? Komt bij ons áltijd weer van pas! Top! De oude winkelpoes keek met een scheef oog toe.


En ook tuincentrum Welkoop wist ons te vinden met droogvoer dat tegen de datum aan zat. Met zoveel buiken te vullen als bij ons, gaan we die houdbaarheids-datum niet eens halen. Fijn!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten