Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

zaterdag 16 september 2017

Bureau perikelen...


Dankzij onze noodkreet op dit blog en op onze Facebook-pagina, konden we eindelijk Het bureau bestellen waar zo vurig op gewacht werd. Het was echt geen doen meer om met het toetsenbord op schoot onze administratie te moeten afhandelen. Wat waren we blij dat er zo snel én gul werd gereageerd op de vraag of jullie asjeblieft konden helpen!

Het bureau waar we al een poos likkebaardend naar aan het kijken waren werd besteld en het aftellen begon. Er was een levertijd van enige weken dus we moesten nog even geduld opbrengen. Echter, de weken gingen voorbij en elke dag werd hoopvol de deur geopend als de postbode in aantocht was, maar helaas....geen bureau.

Na enige tijd ontvingen we een mailtje van de leverancier; Het bureau was niet leverbaar meer. Foutje van de fabrikant die vergeten was om dat ook aan de verkoper te melden. En helaas was 'ons' bureau nergens anders leverbaar. Het geld is netjes naar onze rekening teruggestort en de zoektocht naar een vervangend bureau begon. We hebben immers nogal wat eisen: makkelijk schoon te maken, heel veel bergruimte voor dossiermappen en ordners, alle kleine kantoorspullen maar ook voor grotere apparaten als printers. Afsluitbaar, zodat de katten het niet weer onder kunnen plassen, kapot krabben etc. etc. En dat alles ook nog in een klein en compact formaat want onze 'kantoorruimte' is beperkt.

De chaos is compleet met de komst van nóg meer dozen en pakketten....

Wat wij zoeken blijkt niet te bestaan, althans, niet binnen ons budget. Dus dat vraagt om creatief en buiten the box denken. Uiteindelijk zijn we er uit gekomen. Afgelopen week zijn Freek en ik naar Ikea getogen (wie had dat gedacht) en hebben onze slag geslagen. De ambu lag uiteindelijk vol met planken, kasten, kastjes en een bureaublad. Van deze verzameling gaan we nu zelf een bureau creeëren, god helpe ons. De welbekende Kalax vakkenkast krijgt laden en deurtjes op de onderste rij ter bescherming van onze spullen en verder is er ruimte genoeg voor de overige paperassen. Het moet alleen nog even in elkaar gezet worden....

Het resultaat laten we uiteraard zien!
Dit zou de basis van ons nieuwe bureau moeten worden. Als het enigszins mee zit ....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten