Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

zondag 24 september 2017

Vakantie....

Alle vrienden en familieleden zijn inmiddels terug van hun vakantie, met enthousiaste verhalen en geweldige foto's. Ik luister en kijk er graag naar. Ik laat hen de filmpjes zien van hun katten waar ik op heb gepast; ook voor de beestjes was het een leuke tijd en ze hebben zich vermaakt. Helaas zit een vakantie er voor ons niet in, maar dat neemt niet weg dat we tijdens deze laatste mooie september-dagen het er toch nog even van nemen. 

In alle vroegte de dieren verzorgen en dan de auto in. Even geen katten om je heen, even met iets anders bezig zijn. En dan rijden we rechtstreeks naar één van onze favoriete plekjes: de Geitenboerderij in het Amsterdamse Bos, de Kweektuin in Haarlem of kakelverse appeltaart eten in de fruitpluktuin West bij Halfweg. Even twee uurtjes relaxen en niets doen.... We genieten er dubbelop van, wetende dat het slechts van korte duur is en het weer het straks niet meer toe laat. 

De appel valt niet ver van de boom; even weg van de katten, om te lunchen tussen de ... kippen! Pluktuin West, heerlijk vega-lunchen, zelf bio-fruit plukken en uitgebreide natuurwinkel. Lekker!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten