Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

zaterdag 7 oktober 2017

Dierendag-kadootjes ....

Wat een geweldige achterban hebben wij toch! Ik heb het vaker gezegd maar meen het uit de grond van mijn hart: wij hebben de beste donateurs van de wereld! Een trouwe groep dierenvrienden die ons nooit in de steek laat. Dankzij jullie konden we er een onvergetelijke Dierendag van maken. Niet alleen door de inzamelactie bij Welkoop, maar ook per post zijn we verwend. Meerdere dozen werden afgeleverd afgelopen woensdag. Vol lekkers voor de poezen. Van kittenvoer tot graanvrije brokjes. Maar ook de vrijwilligers werden niet vergeten. Wat lekkers voor bij de koffie, en een heerlijke geurverdamper tegen nare luchtjes.


Bedankt lieve tante Tiny, Diana, AnneMarie & Lucy. Maar ook dank aan die gulle gevers waarvan we de naam niet kennen... En dank aan de collega's van Stichting Zwerfdier Alkmaar omdat ook jullie altijd aan ons denken.

Verder zijn we ontzettend blij met de reacties die we kregen via Facebook na ons oproepje op Dierendonatie.nl. We hadden met spoed speciaal voer nodig voor onze bijna blinde Mona die hopeloos aan de diarree was en met de dag achteruit ging. Het ging zó slecht met haar dat we aan euthanasie dachten... Goddank kwamen we net op tijd en per toeval achter de oorzaak. Mona is allergisch voor kip! Ze krijgt nu peperduur Anallergenic-voer. Onze vraag om een zak van deze brokjes werd op de site geplaatst en binnen twee (!!!)  uur was een zak van 4 kilo bijéén gespaard door jullie. En is er extra geld overgemaakt voor een tweede zak. Ongelofelijk, kippenvel, geweldig!

In recordtijd werd een zak hypo-allergeenvoer door onze trouwe donateurs bijééngebracht. Mona happy, wij héél happy!

En ook de twee eerder gevraagde Kallax-schuilhuisjes én de verlangde bureaustoel zijn voor elkaar. Wat zonder onze lieve donateurs nooit was gelukt. Daarom de unanieme conclusie dat wij de beste donateurs hebben! Toppers!!

Mini-Me demonstreert maar wat graag het nieuwe schuilhuisje. Helaas voor haar gaat deze nog even de verpakking in, tot de Kallax-bureaukast er daadwerkelijk staat....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten