Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

maandag 9 oktober 2017

Gezocht, klusjesman / vrouw ...

We zijn nog op zoek naar een tijdelijke klusjeman of vrouw. Het gaat om het doen van kleinere klusjes, voornamelijk buiten. Het schuren, verven of beitsen van raamkozijnen en deuren in de opvang, het nieuwe speelhok dat winterklaar gemaakt moet worden en er staan nog wat buitenkasten / bakken die in elkaar gezet moeten worden. Verder nog wat kleine zaken als her en der een plank ophangen of wat hang/sluitwerk herstellen. Geen zware of ingewikkelde zaken voor iemand met twee rechterhanden.

Vind jij het leuk om je voor een korte periode in te zetten voor onze opvang? Zodat de katten er nog beter bij zitten en de vrijwilligers makkelijker hun werk kunnen doen?
Hou je ervan om een paar uurtjes in de week buiten bezig te zijn tussen de katten?
Ben je niet bang om vieze handen te krijgen?
En bén je een beetje handig?

Geïnteresseerd? Mail ons een kort briefje met wat info over jezelf naar: kattenspoed@yahoo.com. 
Het gaat om vrijwilligerswerk, al is een kleine reiskosten-vergoeding mogelijk. Materialen en gereedschappen zijn aanwezig.

We zoeken iemand die zelfstandig aan de slag kan gaan, het liefst op maandagochtend tussen 9 en 13 uur. We horen graag van je!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten