Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

dinsdag 10 oktober 2017

Verhuisdozen geregeld ....

Dankzij een lieve en trouwe donateur kunnen we morgen 30 nieuwe stevige verhuisdozen ophalen. Zodat we onze spulletjes in de opslag veilig kunnen bewaren en vervoeren. Michel uit Beverwijk; wederom onze dank!!
Ook zijn er een aantal kunststof bewaarboxen onderweg om het voer in te bewaren en daar mogen we onze lieve Lucy voor bedanken; bij deze!

Daarnaast kregen we bericht dat ook de warmte-camera die we via Dierendonatie.nl bij elkaar probeerden te sprokkelen, nu besteld is. Het laatste stukje tekort is door een zeer gulle onbekende gefinancierd. En dat was werkelijk op het juiste moment want vanochtend vroeg werden we gebeld met de mededeling dat er kittens zijn gesignaleerd bij een verpleeghuis. De beestjes schijnen zich alleen 's nachts te laten zien en houden zich verder schuil in de struiken. Hoe goed komt de warmte-camera dan van pas om de dieren op te sporen!

Houdt wel in dat we er een vangklus bij hebben, en dat het goochelen met schema's, vervoer en vangkooien plaatsen én controleren complexer wordt. We zijn immers op maar liefst vier plaatsen bezig! We dachten, nu de herfst zijn entree maakt, dat dit het eerste jaar zonder kittens zou worden. Dat is dus niet zo maar ze komen wel verrassend laat binnen....

Ook poesje Stacy (is ze niet geweldig?!) zoekt een nieuw baasje. Zij is de dapperste van het broertje en 3 zusjes wat we op stal hebben gevangen. De 12 weken oude katjes zijn gelukkig wel aan de aanwezigheid van mensen gewend maar nog niet echt aan aanrakingen. We verwachten dat dit op kort termijn en met heeeel veel knuffelen helemaal goed gaat komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten