Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

vrijdag 20 oktober 2017

Zo lief....!

De afgelopen week werden we nog gebombardeerd met pakketten en pakketjes en stonden er zomaar lieve mensen bij de deur. Vanwege Dierendag, voor de zieke Mona en vooral ook 'zomaar'. We werden er een beetje verlegen van. Daarom ook 'zomaar' een dikke knuffel voor Larissa & Wouter, Irma & Manon, Yvon & Sander, Lucy, Karin, José & gezin, Bianca en Yvonne B. En uiteraard iedereen die ik vergeten ben of waarvan ik de naam niet weet....

Larissa & Wout brachten speeltjes voor de katten én zelfgemaakte bonbons voor onze vrijwillige meiden (zie foto verder beneden) en dat vinden we ook leuk!

Stapels kunststof opbergdozen van Lucy en verhuisdozen van Michel ....
 

Kilo's heerlijke brokjes voor de katten maar Beun en Mini-Me hebben nu vooral oog voor de bonbons daarboven....

Manon en Irma brachten tijdens een nachtelijk bezoekje dozen vol speeltjes, mandjes en kattengras mee. Ragdoll- kitten Ravel vind het geweldig!

Dankzij donaties op Dierendonatie.nl hebben we nu een warmte-camera in ons bezit; met deze 'camera' kunnen we dwars door bosjes en muren kijken. Onmisbaar tijdens onze speurtochten naar verstopte kittens en gewonde (zwerf)katten.... Op de foto zie je nog net de omtrek van de kat die daar achter verscholen zit en waarvan je zo alleen de glimmende oogjes ziet.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten