Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

woensdag 14 juli 2021

Opus krijgt een nieuw huisje!

Wij vinden het iedere keer weer spannend als 1 van onze katten geplaatst wordt. De meeste van onze katjes hebben immers een flink rugzakje of bijzondere eisen met betrekking tot hun verzorging. Zijn we daarom altijd al blij om nieuwe baasjes te vinden, in het geval van Opus verdienen zij helemaal een flinke pluim. Opus heeft namelijk Kattenaids, een dodelijke en besmettelijke ziekte.

Hem herplaatsen bleek nogal een lastige opdracht. Want ondanks dat de meeste mensen tegen euthanasie bij Aidskatten zijn, er zijn maar verdomd weinig mensen die daadwerkelijk zo'n kat willen adopteren!!

Luna en haar partner durfden het gelukkig aan en vandaag mocht Opus met hen mee. Als enigste huisdier zal hij als binnenkat gehouden worden en hopelijk wacht hen alledrie nog een lange en gezellige tijd samen. In goede gezondheid uiteraard!!

 Foto: Opus krijgt een nieuwe kans!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten