Marya Dekker, coördinator, oprichter en hoofd verzorging van de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden, met één van de ex-zwervertjes die permanent bij haar wonen omdat ze te zwak zijn om buiten te overleven

zaterdag 13 oktober 2012

Valse advertenties op marktplaats

Vandaag zijn wij door anderen alert gemaakt op FOUTE, VALSE advertenties op Marktplaats. Hierin worden katten aangeboden uit onze naam. In dit geval ging het om 2 naaktkatten (Sphynxpoezen) die te koop aangeboden werden. Beide poezen verblijven inderdaad bij ons, maar zijn niet voor de herplaatsing en worden al helemaal niet te koop aangeboden voor het enorme bedrag dat erbij vermeld stond.

Wij bieden NOOIT katten aan via Marktplaats of dergelijke sites. Zoiets is in onze ogen niet in het belang van de dieren en dus doen wij dat niet, NOOIT!

De enige advertenties van ons op Marktplaats gaan over (katten)spulletjes, nooit over levende katten.
Het was voor ons dus een enorme negatieve verrassing en we gaan hiervan aangifte doen bij Marktplaats en de Politie Afdeling Internet Criminaliteit, waarmee wij reeds contact hebben gehad over de zin van zo'n melding. Deze afdeling was zeer geïnteresseerd en zag ook kansen de werkelijke aanbieder te achterhalen.

Dus lezers:
Wij bieden nooit katten aan via een Marktplaats, alleen spulletjes, waarvan de opbrengst ten goede komt aan onze zwerfkatten.

Mochten jullie op Marktplaats of elders nog foute advertenties uit onze naam tegenkomen dan horen wij dat graag.
LouLou heeft voor enige onrust gezorgt op Marktplaats. Deze aanhankelijke poes is echter niet geschikt voor herplaatsing en verblijft dan ook gewoon bij ons in huis. De naaktkat heeft chronische diarree, de reden waarom er afstand van haar en haar zus is gedaan.

1 opmerking:

  1. wij lenen financiering voor zaken met garantie
    Maak je geen zorgen, we zullen je helpen!

    Gemakkelijke en snelle goedkeuring
    Flexibele terugbetaling
      E-mail: (trustenquiry05@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen